Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesindeki değişimi anlattı!

Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesindeki değişimi anlattı!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamlarının en iddialı projelerinden birisi olarak yoluna devam ediyor. Kanal D ekranında yayınlanan dizinin 19 Eylül’de başlayacak olan üçüncü sezonu izleyicileri farklı bir hikayeye sürükleyecek.

Türkan, Dönüş ve Derya karakterlerinin yaşayacağı büyük yüzleşme diziye renk katacak. Melisa Berberoğlu, canlandırdığı Derya karakteri ile çok başarılı iki sezon geçirdi.

Kariyer yolculuğunda bu projeye çok şeyler borçlu olan oyuncu, yeni sezonda Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde çok önemli değişimler yaşanacağını da duyurdu.

Sıcak ve samimi hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başaran dizinin yeni döneminde neler yaşanacağını genç oyuncu şu sözlerle anlattı: “Bu sezon seyirciyi güzel sürprizler bekliyor. Bir zaman atlaması ile hikayemize devam ediyoruz. Zaman atlaması karakterlerde birçok değişimler yarattı. Özlem duygusunun yoğunlukta olduğu bölümler izleyeceğiz.”

Dizinin kendi hayatındaki yeri hakkında da bilgiler veren Melisa Berberoğlu, kendisini çok şanslı hissediyor.

Oyuncu, “Üç Kız Kardeş projesi benim hayatımda çok önemli bir yere sahip, içinde bulunduğum için kendimi çok şanslı hissettiğim bir proje. Ekip arkadaşlarım ve ben 3.sezona giriyoruz, uzun süredir beraber çalışmanın verdiği samimiyet ve içtenlikle sete gidiyor olmak beni çok mutlu ediyor” dedi.