Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi için Özgü Kaya hem mental hem fiziksel olarak sınırlarını zorladı!

Üç Kız Kardeş dizisi için Özgü Kaya hem mental hem fiziksel olarak sınırlarını zorladı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 3. sezona 19 Eylül Salı akşamı başlayacak olan Üç Kız Kardeş dizisinde izleyiciler yepyeni bir hikaye düzeni bulacak. Dizinin yeni sezonunda Türkan karakterinin hem Somer hem de Kartal karakteri arasında kalmasının yanı sıra, annelik duygularını da yansıttığını göreceksiniz.

Üç Kız Kardeş dizisinin ekibi Ayvalık’ta çekimlere devam ederken, dizinin hayranları da heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Özgü Kaya, dizinin yeni sezonu için şu bilgileri verdi:

“Yeni sezonda aşk, aile, fedakârlık, kardeşlik duygularımızın içinde; çelişkiler ve empatilerle dolu bir hikaye izleyecek seyircimiz. Açıkçası bu hikayenin içinde olmamıza rağmen ekrana yansıyacak olanı bizler de merak ediyoruz. Tanıtımlarımız beni çok etkiledi. Kamera önü ve arkası tüm ekibimizi tebrik ediyorum.”

Üç kız kardeşin büyük yüzleşmesine şahitlik edeceğini üçüncü sezon çeşitli sürprizlerle gelecek. Aşk ile sevgi arasında gelgitler yaşayan Türkan karakterinin içine düşeceği durum birçok izleyiciyi fazlasıyla duygulandıracak.

Özgü Kaya da bu duygusal ortama izleyicileri hazırlamak amacıyla şu bilgileri verdi: “Bu sezon; hayatın zaman içerisinde farklı noktalara savurduğu üç kız kardeşin buluşma ve yüzleşme hikayesiyle birlikte, canlandırdığım karakter Türkan’ın aşk ve sevgi arasında gelgitler yaşadığı ve annelik sorumluluğuyla bir karmaşanın içine düştüğü hikayesi gündemde olacak.”

Türkan karakterinin genç oyuncu için önemi büyük. İclal Aydın’ın aynı isimli kitabını okuduğu zaman bu karakteri canlandırmayı çok arzu ettiğinden bahseden Özgü Kaya, hem mental hem de fiziksel olarak çok zorlandığını da kabul etti.

Oyuncu, dizinin hayatındaki yerini şu sözlerle anlattı:

“Üç Kız Kardeş’in hayatımdaki yeri çok özel. Uyarlanan kitabı okuduğum an Türkan olmaya olan inancım ve heyecanımla başladı bu yolculuk. Hem mental hem de fiziksel bakımdan sınırlarımı zorladığım, çokça şey öğrendiğim ve devam ettiğim, büyüdüğüm bir proje Üç Kız Kardeş.”