Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Döngel’in yeni dizi tercihi öncekilerden çok farklı oldu!

Melisa Döngel’in yeni dizi tercihi öncekilerden çok farklı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda öne çıkan kadın oyunculardan birisi de Melisa Döngel. 1999 yılında dünyaya gelen ve 2015 yılından itibaren de oyunculuk yapan Melisa Döngel, birbirinden önemli yapımlarda tecrübeler kazandı.

Fazilet Hanım ve Kızları, Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır, Elif, Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı, Aşk Mantık İntikam, Kusursuz Kiracı ve son olarak da Dünyayla Benim Aramda dizileri oyuncu adına sektördeki güçlü izleri olarak dikkatleri çekiyor.

Tüm bu projelerine bakıldığı zaman Melisa Döngel hem dram hem de romantik komedi ağırlıklı yapımlarla büyük deneyimler elde etti. Şimdi ise oyuncunun kariyer yolculuğunda yepyeni bir sınav dönemi başlıyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli tarihi dizi, Melisa Döngel için yepyeni bir deneyim fırsatı sunacak. Dönem dizileri zorlukları ile bilinen ama akılda kalıcı ve çok büyük tecrübeler sunan yapımlar oluyor. Melisa Döngel için de çekimleri başlayan yeni TRT1 dizisinin kariyerinde bir ilk olacağını söyleyebiliriz.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde Tolgahan Sayışman ile partner olan Melisa Döngel’in karakteri ve oyunculuk performansı şimdiden merak konusu oldu.