Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 aradığı büyük çıkış Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisiyle bulabilir

TRT1 aradığı büyük çıkış Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisiyle bulabilir

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında uzun süredir Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının hikayesini anlatmak ve bunu milyonların izleyeceği bir diziye dönüştürmek için büyük bir çaba sergileniyor. Ancak ilk deneme pek de başarılı olmadı. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için büyük prodüksiyon yapıldı. Aylarca ekipler çalıştı ve ortaya Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi çıktı.

Ancak bu deneme çok da başarılı olmadı ve kadro tamamen değiştirilerek bu sefer ikinci bir deneme yapılıyor. Neredeyse 2 yıldır üzerinde çalışılan bir proje olması nedeniyle Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi için ekibin büyük bir deneyimi oluştu. Bu deneyim sonucunda da yeni dizinin çok başarılı bir iş olması bekleniyor.

Özellikle de senaryo konusunun ne kadar önemli olduğu ve inandırıcılık faktörünün de güçlü olmaması durumunda dizinin izleyiciler tarafından desteklenmediği tecrübe edildi. Bu deneyimler sonucunda da Tolgahan Sayışman gibi uzun süredir ekranda özlenen bir ismin başrolündeki yeni dizinin şansı bir hayli yüksek gözüküyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli yeni tarihi dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı ve çekimler de devam ediyor. Dizi için yayınlanan ilk fragman ile heyecan arttı. Şimdi yayın tarihi bekleniyor ve yakın bir zaman içinde de dizinin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Sosyal medyada da ilk fragmanın büyük ilgi görmesi TRT1’i memnun etmiş olmalı. Zira böyle önemli bir tarihi yapım için 2 yıldır çalışan ekipler ve harcanan büyük bütçeler düşünüldüğü zaman yeni bir hayal kırıklığı çok üzücü olacaktır.

Timur Acar, Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli yeni dizi TRT1 adına yeni sezonun en iddialı işlerinden birisi olmaya aday gözüküyor.

Ekranlarına damgasını vurmaya hazırlanan dizi ilk fragmanları ile sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Dizinin fragmanlarında Barbaros Hayreddin’e hayat veren Tolgahan Sayışman etkili bir performans sergileyeceği yönünde güçlü bir mesaj veriyor.

‘’Barbaros Hayreddin – Sultanın Fermanı‘’ çok yakında TRT 1 ekranlarında olacak.