Ana sayfa Dizi Haberleri Özel eğitimler aldı! Özge Gürel’i Sipahi dizisinde çok başka göreceksiniz!

Özel eğitimler aldı! Özge Gürel’i Sipahi dizisinde çok başka göreceksiniz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Hayaller ve Hayatlar dizisi ile gelmişti Özge Gürel. NG Medya imzalı dizi, ne yazık ki reytingleri düşük gelince 26. bölümde sezon sonunu göremeden bitmişti. Gürel, yaz aylarında ise uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Serkan Çayoğlu ile evlenerek gündeme geldi.

Hayranlarının merakla yeni dizisini beklediği Özge Gürel, bu kez Show TV için çekilen Sipahi isimli diziyle izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncuyu bu kez bir polis karakteriyle izleyeceğiz. Özge Gürel, oynadığı karakter için önceden bazı dersler almayı da ihmal etmedi!

Bir süre önce yayınlanan fragman ile birlikte Sipahi dizisine merak da arttı! Özge Gürel’in rolüne hazırlanırken özel olarak atış dersleri aldığı, rolü gereği silah eğitimleri aldığı öğrenildi. Yayın tarihi henüz belli olmayan Show TV’nin yeni dizisi için Özge Gürel, “Çok az kaldı” diyerek hayranlarını heyecanlandıran bir mesaj verdi!

Gaziantep’te başlayan çekimlerden bahseden oyuncu, buradaki sahnelerinin tamamlandığını ve ardından kendisinin İstanbul’a döndüğünü belirtti. Ayrıca ekibin Almanya’ya gittiğini de aktaran Özge Gürel, “Berlin’de çekimlerimiz var. Onları tamamladıktan sonra yayına bir şey kalmadı zaten” diye konuştu.

Özel eğitimler aldı! Özge Gürel'i Sipahi dizisinde çok başka göreceksiniz! 7

Genelde romantik komedilerde görmeye alıştığımız Özge Gürel, bu kez bambaşka bir karakterle izleyici karşısına gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu, iddialı konuştuğu dizisi için gittiği Gaziantep’te yemeklerin güzelliğine dayanamadığını da anlatıyor bir röportajında!

Formuna dikkat etmesine karşın Antep yemekleri karşısında pek kendini tutamadığını itiraf eden Özge Gürel’i dizide Terörle Mücadele Komiseri Canan Doğan karakteriyle izleyeceğiz. Aksiyon dolu sahneleri kendisi de heyecanla beklediğini belirten Özge Gürel, Sipahi dizisinin ekibinden de çok memnun olduğunu şu sözlerle aktarıyor: “Çok tatlı bir ekip zaten, şu anda full motivasyon ile çalışıyoruz.”

Bir süredir ekrandan uzak olan oyuncu, yeni dizisi için hızlı bir tempoya girdiğini çalışmak dışında pek bir şey yapamadığını anlatıyor. Temmuz ayında evlenen Özge Gürel, eşi Serkan Çayoğlu ile yoğunlukları nedeniyle çok görüşemediklerini de anlatıyor. “Aynı aşkla devam ediyoruz” diyen oyuncu, evliliklerinin de yolunda gittiğini belirtmekte.

İşte Özge Gürel’in röportajı…