Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meltem Cumbul’u ekrana dönmeye ikna eden dizi!

Meltem Cumbul’u ekrana dönmeye ikna eden dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllar önce dizilerde görmeye alıştığımız isimlerden birisi Meltem Cumbul idi… Sinema filmlerinde de birbirinden farklı rolleri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu, son 7 yıldır hiçbir projeyi kabul etmiyordu.

TV8 ekranında yayınlanan tek dizi olan Kırmızı Oda için Meltem Cumbul bu kararından geri adım attı. Ünlü oyuncu, bugüne kadar birçok ünlü ismin konuk oyuncu olarak yer aldığı projeye adını yazdıracak.

Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu ve geçen sezon çok iyi bir çıkış yakalayan Kırmızı Oda, bu sezon ise biraz düşük gelen reytingler nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Yine de AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler alabilen dizinin yeni bölümünde Meltem Cumbul sürprizi yaşanacak.

5 Kasım Cuma günü 1969 doğumlu olan ünlü oyuncu, yeni yaş gününde yayınlanacak olan Kırmızı Oda’nın 50. yeni bölümünde görünecek.

Eğitmenlik yapan ve gençleri yetiştirmeye kendisini adayan Meltem Cumbul’un yeniden ekranda görünecek olması hayranlarını çok mutlu edecektir.