Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde karar verildi, rest çekildi!

Yasak Elma dizisinde karar verildi, rest çekildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde bir sır ortalığı fena karıştıracak! Yasak Elma dizisinin 119. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Pazartesi akşamları 3 haftadır tüm kategorilerde birincilikler elde eden dizinin hikayesi çok başarılı bir şekilde ilerliyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanan en iyi dizi olarak dikkat çeken Yasak Elma, 119. yeni bölümde izleyicilere yine heyecanlı anlar yaşatacak. Yıldız’ın Doğan ve ailesi ile ilgili öğreneceği bir sır her şeyin değişmesine neden olacak.

Ender ise Kumru ve Yıldız arasında ikili oyun oynamaya çalışırken yakalanacak. Yıldız için ise artık kalemi kırmanın zamanı geldi. Yıldız herkese karşı restini çekti. Dizinin senaryosunda hem Kumru hem Doğan hem de Ender bu kararlılıktan payını alacak gibi bir hava var.

Yasak Elma dizisinde karar verildi, rest çekildi! 7

Çağatay ve Kumru’nun yasak aşkını ortalığa saçan Yıldız, yeni bölümden itibaren Doğan ve Kumru’ya karşı mücadele vermeye başlayacak.

Yıldız’ın bu mücadele sırasında öğreneceği sır izleyiciler tarafından da merakla bekleniyor. 119. bölüm fragmanı paylaşıldı. Yıldız, “Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam. Hatır gönül işleri bitti bende” diyerek restini çekti.

Senaristler yine etkileyici bir hikaye ile izleyicileri ekran başında tutacak gibi görünüyor. Geçen hafta Üç Kuruş dizisine karşı güçlü bir duruş sergileyen ve birinciliği kaptırmayan Yasak Elma, yeni haftada Alparslan dizisiyle mücadele edecek.