Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisi için alınan son karar, Sen Çal Kapımı ile aynı oldu!

Menajerimi Ara dizisi için alınan son karar, Sen Çal Kapımı ile aynı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları ekranlarda yer almaya devam eden Menajerimi Ara dizisiyle ilgili alınan yeni karar ortaya çıktı. Dizinin düşük gelen reytinglerinin en önemli nedeni Teşkilat dizisinin başlamasıydı. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında iyi oranlar alabilen dizi, TRT1 dizisinin başlamasından sonra ciddi düşüşler yaşadı.

Menajerimi Ara’nın devam edebileceğine yönelik bazı bilgiler de geliyordu ama düşen reytinglere bakılınca ani bir karar da gelebilirdi. Ancak Ay Yapım ile Star TV’nin yaptıkları son görüşmeden ortaya ilginç bir karar çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Menajerimi Ara dizisi devam edecek. Aynen Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi gibi Menajerimi Ara da yaz ayları boyunca ekranda kalacak.

Yaz dizisi hazırlıkları da bir yandan sürerken Star TV, Menajerimi Ara projesinin eğlenceli hikayesi ile yaz aylarında daha iyi sonuçlar getirebileceğini değerlendiriyor.

Menajerimi Ara hayranlarını mutlu eden yeni gelişmeye göre dizi hiç ara vermeden yaz boyunca Star TV ekranında yerini almaya devam edecek.

Bu karar ile birlikte dizinin hayranları da sosyal medyada yaptıkları kampanyanın sonucunu almış oldu. Dizinin final yapmamasını isteyen hayranlar, yaz aylarında da devam edebileceğine yönelik düşüncelerini belirten yorumlar yapmıştı.

Ay Yapım ve Star TV’nin son kararının da dizi hayranlarının isteklerini karşılaması bakımından önemli bir gelişme olduğu görülüyor.