Ana sayfa Dizi Haberleri Geçmiş olsun! Sefirin Kızı dizisi adım adım finale yürüyor! Kaç bölüm kaldı?

Geçmiş olsun! Sefirin Kızı dizisi adım adım finale yürüyor! Kaç bölüm kaldı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Büyük iddia ile başlayan bir diziydi Sefirin Kızı. İzleyici Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ikilisini çok sevmiş, birbirlerine çok yakıştırmıştı. Nare ve Sancar’ın ‘destan’ olarak nitelendiliren aşkları, tüm zorluklar karşısında direndi ama ne yazık ki sonu kötü bitti!

Kimsenin tahmin etmediği bir durum nedeniyle dizinin hikayesinde çok büyük değişikler yapıldı. Neslihan Atagül’ün yaşadığı sağlık problemleri, diziye devam etmesine olanak vermedi.

Atagül’ün zorunlu ayrılığının ardından hem senarist hem de Engin Akyürek ile dostluğunun da ağırlığıyla Tuba Büyüküstün yetişti imdada. Fakat oynadığı Mavi karakteri de Sefirin Kızı dizisini kurtaramadı!

Hikaye bambaşka yerlere gitti. Nare’nin gidişi ise izleyici tarafından kabullenilmedi. Zaten düşmekte olan reytingler de iyice düştü ve toparlanamadı.

Geçmiş olsun! Sefirin Kızı dizisi adım adım finale yürüyor! Kaç bölüm kaldı? 7

Atv’de ekrana gelen Maraşlı dizisinin de Pazartesi akşamları yayınlanmasıyla birlikte Sefirin Kızı dizisi için zorlu bir süreç başladı. Final haberi aslında bekleniyordu.

Dizinin 3. sezonda devam etme şansının kalmadığı, gelen son bilgilerle de netleşti! Gazeteci Birsen Altuntaş, Sefirin Kızı dizisinin bu sezon final yapacağı bilgisini paylaştı.

Çekimleri Muğla’da yapılan dizinin final yapmasına kısa bir süre kaldı. Dizi 52. bölümde ekrana veda edecek. Bu akşam 47. bölümü yayınlanacak olan dizi, 5 bölüm sonra bitiyor.

Aslında bu durumun baştan planlandığı da belirtilmekte. Sefirin Kızı dizisinin en baştan beri 52 bölüm olarak planlandığı ifade ediliyor.