Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu’ndan sıcacık pozlar içinizi ısıtacak!

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu’ndan sıcacık pozlar içinizi ısıtacak!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. Özellikle Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, doğal halleriyle dikkatleri çekiyor. Oyuncu çok başarılı bir performans ortaya koyarken, doğallığını da yansıtıyor ve izleyicileri de kendisine hayran bırakıyor.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu’nun 39. bölümdeki sıcacık pozları da basına servis edildi. Dizinin hayranları da sette yaşanan bu eğlenceli ortamdan çok memnun kalacaktır. Oyuncuların sette ne kadar eğlendiklerini de bu fotoğraflardan anlayabilirsiniz.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu'ndan sıcacık pozlar içinizi ısıtacak! 9

Dizinin 39. yeni bölümünde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. Yeni bölümden yeni detaylar da ortaya çıktı. Haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu'ndan sıcacık pozlar içinizi ısıtacak! 10

39. Bölüm Konusu; Alper’in menajerliğini üstlenen Dicle, Ceyda’nın sert tepkisiyle karşılaşır. Kıraç ise kızı ve Ceyda arasında kalır. Mustafa Kırantepe, Çukur’un final bölümünün çekimleri sırasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bunun üzerine, dizinin idari yapımcısı da Kırantepe’nin menajeri Kıraç’tan yardım ister. Kıraç ise hem Çukur’un final bölümünün senaryosunun sızdırılmaması için hem de bir an önce Mustafa Kırantepe’yi bulmak için gözünü karartır.

Dicle, Barış, Emrah, Gülin, Jülide, Meral ve Aydın keyifli bir akşam yemeğine çıkarlar. Öte yandan, Dicle ve Çınar’ın oyuncuları Timur ve Didem, ayrılma kararı alır. İkilinin sonu gelmeyen tartışmaları sonucu aldıkları ayrılma kararı, birlikte yer aldıkları reklam kampanyası ve dizinin akıbetini zora sokarken Dicle ve Çınar, Timur ve Didem’in ayrılmaması için güçlerini birleştirir. Peride ise senaristinin senaryosunun çalınması kriziyle karşı karşıya kalır.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu'ndan sıcacık pozlar içinizi ısıtacak! 11

‘Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da.

Yayın Günü: 30 Mayıs Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 39. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş
Senaryo: Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Fatih Artman (Çınar), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)