Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Aleyna Tilki eleştirisi, Ahsen Eroğlu övgüsü!

Menajerimi Ara dizisinde Aleyna Tilki eleştirisi, Ahsen Eroğlu övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan Menajerimi Ara dizisi, farklı konsepti ile hemen dikkati çekiyor. Dizinin ilk bölümünde Tuba Büyüküstün’ün konuk olması ve kendisini canlandıracak olması da önemli bir ayrıntı olarak duruyor. Menajerimi Ara’nın ilk bölüm fragmanında Aleyna Tilki’nin “Bu Benim Masalım” şarkısının da fonda kullanılması gençlerin de diziye yönelik ilgisinin artmasını sağladı.

Sosyal medyadaki yorumlarda ise Menajerimi Ara dizisinin göz alıcı kadrosu ve farklı konusuna rağmen izleyiciler tarafından tam olarak sahiplenilmediği görülüyor. Yeterli ilgiyi görmeyen dizi için sosyal medyada yapılan yorumlar böyle kaliteli yapımlarla izleyici buluşmasında her zaman sorunlar yaşandığı yönünde.

Kimi dizi hayranları Aleyna Tilki’nin şarkısıyla da olsa dizide yer almasını olumsuz olarak değerlendirdiği de görülüyor. Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, doğallığı ile hemen izleyicinin beğenisini kazandı.

Menajerimi Ara dizisinde Aleyna Tilki eleştirisi, Ahsen Eroğlu övgüsü! 7

Birçok dizi takipçisi Ahsen Eroğlu’nun böyle bir karakter için çok iyi bir seçim olduğu düşüncesinde. Tuba Büyüküstün’ün ilk bölüm konuk olması da hayranlarını heyecanlandırdı.

Ancak diziye olan ilginin düşüklüğü ilk teaserın yayınlanmasından bu yana gözleniyor. Menajerimi Ara dizisi, ne kadar farklı ve dizi izleyicilerini etkileyici isimlerin yer aldığı bir yapım olsa da bu tür yapımların genel izleyici kitlesini etkilemesi biraz zaman alabiliyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan dizide, sinema sektöründe çalışmak isteyen Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) kendini menajerlerin hırs ve rekabet dolu dünyasının içinde bulmasıyla başlayan hikayesi anlatılıyor.