Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde birincilik sevinci yaşanıyor!

Menajerimi Ara dizisinde birincilik sevinci yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Menajerimi Ara’da büyük bir sevinç yaşanıyor. Dizinin dün akşam ekrana gelen 20. bölümünün AB grubu reytinglerinde iyi sonuçlar alması, ekibi de mutlu etti. Bu kategoride günün en çok izlenen dizisi olarak; Kefaret, Arıza, Hercai ve Tövbeler Olsun’u geride bırakan Menajerimi Ara, umut ışığı yaktı.

Sezon başından bu yana reytingleri bir yukarı bir aşağı yönlü olarak değişen, bir türlü tam da istenilen noktaya gelemeyen dizinin AB grubuda izleyicilerin tercihi olması sevindirici bir gelişme oldu. 5’li oranlara yükselen dizi, geçen haftaki sonuçlara göre de bir sıçrama yapmış oldu. Bu durumun devam edip etmeyeceği de bir başka konu.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı Star TV’de yayınlanan ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümlerinde de özellikle AB kategorisinde güçlü sonuçlar alması yönünde beklentiler de yükseldi.

Dizinin 21. yeni bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış karakterinin kaza geçirdiği yeni bölüm yine heyecanlı geçecek. Dicle’nin Barış’ın iyi olduğunu gördükten sonra ikilinin arasında yaşananlarsa izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm yaratıyor.