Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde büyük hatanın bedeli de büyük!

Menajerimi Ara dizisinde büyük hatanın bedeli de büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinde şimdiye kadar 26 bölüm yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde dikkat çekici gelişmeler yaşanacak.

Ahsen Eroğlu’nun başarıyla canlandırdığı Dicle karakterinin yaptığı bir iyilik çok kötü bir olayla sonuçlanacak. Barış ile iyice yakınlaşan Dicle, bir de annesiyle tanışacak. Barış’ın annesi ise Dicle’nin yüzüne gülüyor ama arkasından da oğlunu eleştiriyor. Barış ise aşkından vazgeçmek niyetinde değil. Dizideki asıl olay ise Dicle’nin Barış’ın kavga ettiği Ömer ile ilgili sürpriz adımı olacak.

Dicle, tekrar EGO Ajans ile çalışmak ister ise Ömer’e yardımcı olmayı teklif etti. Barış’a yardım etmek için harekete geçen Dicle’nin bu hamlesinin sonu kötü bitecek. Ömer’in patavatsızlığı sonrası Barış çılgına dönecek. Ömer’e herkesin içinde yumruk atan Barış, onun yüksekten yere düşmesine neden olacak. Barış’ın bu hareketi, kendisine pahalıya patlayacak. Dicle de kendisini suçlu görecek. Olaylar nasıl gelişecek, başka neler yaşanacak merakla bekleniyor.

Dizinin hayranları ise senariste tepkili. Barış’ın başına olmadık işler açtığını, kariyerini bitirme noktasına geldiğini belirten izleyiciler, dizinin AB grubu izleyicilere hitap ettiğini ama senaristin ısrarla total izleyicisini de kazanmak için olmadık olayları ortaya sürdüğünü belirten yorumlar yapıyor. İşte Menajerimi Ara dizisinin 27. bölüm fragmanı:

Dizide ayrıca Çınar, Kıraç’ı Ego Ajans’ı satmakla suçluyor. Çınar Kıraç’ın kendisini ve Ego Ajans’ı, Serkan’a olan nefreti yüzünden satmakla suçlarken, Kıraç bu duruma şiddetle karşı çıkıyor. Feris ise ikilinin arasına girerek hep birlikte bunu kimin yaptığını bulmayı teklif ediyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.