Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde çok önemli karar alındı!

Menajerimi Ara dizisinde çok önemli karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden olan Menajerimi Ara, Teşkilat dizisinin gelişinden en kötü etkilenen dizi olmuştu… Star TV’de yayınlanmakta olan dizinin yeni bölümleri ise izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Düşük bütçeli bir dizi olması nedeniyle Star TV’nin şimdilik vazgeçmek istemediği projelerden olan Menajerimi Ara için yapılan planlar da ortaya çıktı. Dizinin yaz ayları boyunca da ekranda kalması isteniyor… Star TV, belki de Menajerimi Ara’nın gününü de değiştirebilir. Teşkilat dizisinin bu kadar güçlü olduğu Pazar akşamları Menajerimi Ara’yı izlemek isteyip de izleyemeyen birçok kişi var…

Diziyle ilgili yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Menajerimi Ara’nın düşük gelen reytingleri final söylentilerini artırsa da ekip yoluna devam ediyor. Hatta senaristler bile yenilendi.

Her hafta ünlü isimleri ağırlayan Menajerimi Ara dizisinin yeni senaristlerini gazeteci Birsen Altuntaş açıkladı. Sema Ergenekon ile Uğraş Güneş, dizinin yeni bölümlerini yazacak olan kişiler oldu… Menajerimi Ara dizisinin hikayesinde ne tür değişimler olacak bilinmiyor. Ancak dizinin daha bir süre ekranda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Menajerimi Ara dizisinde çok önemli karar alındı! 7

Dizide bir de ayrılık var. Feris karkterine hayat veren Canan Ergüder yapıma veda ediyor. Meme kanseri olduğu ortaya çıkan oyuncu, tedavi süreci nedeniyle diziden ayrılıyor.