Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisi final yapıyor, yapımcılar Esra Bilgiç’in peşinden koşuyor!

Ramo dizisi final yapıyor, yapımcılar Esra Bilgiç’in peşinden koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, yetenekleri ve güzelliği ile teklif üstüne teklif alıyor.

Ramo dizisi 40. bölümü ile birlikte 16 Nisan Cuma akşamı son kez ekranda olacak. Ramo’nun neden final yaptığına hala hayranları anlam veremezken, Show TV’nin üst üste dizilerini harcaması da gelecek dönemde büyük sorunlar yaşayabileceği düşüncesini akıllara getiriyor.

Ramo’nun iyi reytingler alıyor olmasına rağmen ekranda veda etmesi, kanalın zarar etmesi ile anlaşılabilir bir durum ama, reyting elde etmek de o kadar kolay değil. Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç gibi önemli bir dizi çiftini bir araya getirmek de her zaman mümkün olabilecek bir şey değil…

Ramo dizisi final yapıyor, yapımcılar Esra Bilgiç'in peşinden koşuyor! 7

Ramo hayranları, Sibel ve Ramo karakterlerini çok beğendikleri için de dizinin bitmesinden rahatsız. Ancak Esra Bilgiç’in önünde daha büyük hedefler ve daha büyük projeler de var… Oyuncu şu anda yapımcıların gözdesi konumunda. Hızla popülerliğini artıran Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisinin de dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmasının etkisi ile, birçok teklif alıyor.

Esra Bilgiç’in peşindeki yapımcılar teklif üstüne teklif sunuyor. Bakalım oyuncu Ramo’dan sonra nasıl bir projeyi kabul edecek. Esra Bilgiç hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ünlü oyuncuyu zaman zaman TT listesine de çıkartıyor.