Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde ipler fena gerildi!

Menajerimi Ara dizisinde ipler fena gerildi!

tarafından ker_def

Bu akşam izleyiciyle buluşacak olan Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 27. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) yaptıklarına tepki gösteren Dicle (Ahsen Eroğlu) onunla sert bir konuşma yapıyor. Çınar’ın (Fatih Artman) Gökçe Bahadır’la ilgili ajansa açılan tazminat davası konusunda Kıraç’ın (Barış Falay) sorumlu olduğunu söylemesi ikili arasındaki ipleri geriyor. Dizinin yeni bölüm konuğu ise usta oyuncu Levent Ülgen oluyor.

‘Menajerimi Ara’ dizisinin heyecan dolu 27. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Gülben Ergen’in menajer olarak kendisini seçtiğini öğrenen Dicle çok mutlu oluyor. Usta oyuncu Levent Ülgen’in tiyatro provaları sırasında yönetmenle yaşadığı gerginliğin arkasından hiç beklenmeyen bir neden çıkıyor.

Kıraç bir yandan bu durumu çözmeye çalışırken bir yandan da Gökçe Bahadır dosyasıyla ilgili ajansı satma suçlamasıyla karşı karşıya kalıyor. Çınar’ın tazminat davasıyla ilgili Kıraç’a yaptığı suçlama ikili arasında büyük bir tartışmaya sebep oluyor. Barış Ömer’le (Doğaç Gözüdeli) yeniden kavgaya tutuşurken, Dicle Barış’ı etrafındaki herkesi kaybetmeden durması sert şekilde için uyarıyor.

İşte dizinin bu akşam yayınlanacak olan 27. bölümünden yeni fragman:

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!