Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciler tek ses oldu, aynı sözü haykırıyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciler tek ses oldu, aynı sözü haykırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin hayranları final endişesi altında, senaryonun bir türlü Serkan ve Eda’yı birleştirmemesine isyan ediyor.

Senaristlerin dikkatini sosyal medya paylaşımları ile çekmeye çalışan dizi hayranları, artık Serkan’ın hafızasının yerine gelmesini ve Eda ile aşklarına kaldıkları yerden devam etmelerini arzu ettiklerini ifade ediyor. Dizinin birçok hayranı adeta söz birliği etmişçesine sosyal platformlarda isyanlarını mesajlarıyla sergiliyor.

Dizide Serkan’ın hafıza kaybı meselesi ile hala son bulmadı. Dizinin reytingleri düşerken, Fox TV’nin Savaşçı isimli dizisinin yakında ekrana gelecek olduğunu bilen izleyiciler, Sen Çal Kapımı’nın risk altında olduğuna inanıyor. Dizinin final yapmasını istemediklerini belirten dizi takipçileri, “Lütfen senarist duy sesimizi, Serkan artık hatırlasın” diyerek dikkat çekmeye çalışıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti reyting sonuçlarına çok bağlı. Fox TV’nin yeni bir diziyi yayına alması için bir yapımı kaldırması lazım. Şu anda görünen ise diziler arasında en düşük performansa sahip olan Sen Çal Kapımı’nın final ihtimalinin yükseldiği konusu… İşte bu nedenle de dizi hayranları Eda ve Serkan yeniden aşklarına başlar ise reytinglerin yükselebileceğine inanıyor.

Şimdiye kadar 33 bölümü yayınlanan dizinin 34. yeni bölümünü 6 Mart Cumartesi akşamı izleyebileceksiniz. İşte yeni bölüm fragmanı: