Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde önemli kararlar peş peşe geliyor!

Menajerimi Ara dizisinde önemli kararlar peş peşe geliyor!

tarafından ker_def

Sezonun beğeniyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın Pazar akşamı yayınlanacak 26.bölümünden tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde önemli kararları peş peşe geleceğine yönelik işaretler var. Özellikle Dicle ve Barış konusunda neler olacağı, Feris ve Serkan’ın hamilelik konusunda nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Alınacak yeni kararlar, hikayede de önemli değişimleri beraberinde getirecektir.

Menajerimi Ara dizisi 26. bölüm fragmanında; Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) Barış’la (Deniz Can Aktaş) birlikte içine düştükleri durum karşısında döktüğü gözyaşları ile Feris’in (Canan Ergüder) Serkan’ın (Serhat Teoman) hamilelik durumunu öğrendiğindeki çaresizliği damga vuruyor.

Pazar akşamlarının sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’da bu hafta izleyiciyi heyecan dolu bir bölüm bekliyor. Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Sevgililer Günü partisinde fotoğraflarının ekrana yansıtılmasıyla ilişkileri ortaya çıkan Dicle ve Barış’ın içine düştükleri zorlu durumların ipuçları veriliyor.

Feris’in Serkan’ın hamilelik durumunu öğrenmesi karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Dicle’nin karlar altında döktüğü gözyaşları karşısında Feris’in ona karşı olan sözleri izleyicileri derinden etkileyecek.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!