Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Onur Büyüktopçu ile kahkahaya hazır olun

Menajerimi Ara dizisinde Onur Büyüktopçu ile kahkahaya hazır olun

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın Star TV’de ekranlara gelen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 37. bölümünden yeni tanıtım izleyiciyle buluştu. Dünyaca ünlü ‘La casa de papel’ dizisi için Türk bir oyuncu arandığını duyan Ego Ajans menajerleri, kendi oyuncularını projeye sokmak için kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Çağrı Çıtanak, Erdem Akakçe, Gülden Avşaroğlu, Onur Büyüktopçu ve Ruhi Sarı’nın konuk olduğu dizinin yeni bölümü izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

‘Menajerimi Ara’nın 37. bölümü Çağrı Çıtanak, Erdem Akakçe, Gülden Avşaroğlu, Onur Büyüktopçu ve Ruhi Sarı’yı ağırlıyor. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ikinci tanıtımda, ‘La casa de papel’de oynamak üzere ‘İstanbul’ karakterine hayat verecek yeni bir oyuncu aranıyor. Bu haberi duyar duymaz kendi oyuncu portföylerinden role uygun ismi aramaya başlayan Kıraç (Barış Falay), Çınar (Fatih Artman) ve Dicle (Ahsen Eroğlu) kendilerini çetin bir mücadele içinde buluyor. Çağrı Çıtanak, Onur Büyüktopçu ve Ruhi Sarı, menajerleriyle bu uluslararası rol için zorlu bir hazırlık sürecine giriyor.

Öte yandan Cüneyt’in (Tuncay Akça) rahatsızlanmasından Ceyda’yı (Özge Borak) sorumlu tutan Peride (Ayşenil Şamlıoğlu), Ceyda’ya karşı öfkesini kusuyor. Bunun üzerine Ceyda, Peride’yi işten kovuyor. Günlerdir Çınar’ın Arzu’ya (Zeynep Oymak) her konuda destek olması sonucu Arzu, Çınar’a karşı romantik bir hamlede bulunuyor. Romantik dakikaların bol olacağı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümü, izleyenlere keyifli bir pazar akşamı yaşatacak.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de ekranlara geliyor!