Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde sonunda büyük sır ortaya çıktı!

Menajerimi Ara dizisinde sonunda büyük sır ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 19.bölümü 3 Ocak Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Kıraç’ın büyük sırrı ortaya çıkıyor ve herkes şaşkına dönüyor. Ego Ajans’taki bir toplantı sırasında Kıraç, Dicle’ye ‘kızım’ diye seslenecek ve olaylar da çorap söküğü gibi gelmeye başlayacak.

Serkan ile Kıraç arasında yıllar önceye dayanan mesele sonucunda Kıraç bu itirafı yapmak durumunda kaldı. Serkan’ın Ego Ajansı ele geçirmesinden sonra da dizinin hikayesinde büyük bir değişim yaşanacağı gözüküyor. Ayrıca 19. yeni bölümün ünlü konuğu ise Perihan Savaş olacak. Peki başka neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır.

Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar. Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken, Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

Yayın Günü:3 Ocak Pazar

Yayın Saati:20.00 / Yeni bölüm