Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinden harcanıp giden bir karakter var!

Menajerimi Ara dizisinden harcanıp giden bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2020 yılının yaz aylarında atv ekranında Gençliğim Eyvah isimli diziye Zola karakteri ile katılan ve iyi bir oyunculuk sergileyen Burak Tozkoparan, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, sonrasında ise dizi final yapınca Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine katıldı.

Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı Dicle ile yakın ilişkide olan Emir karakterini canlandıran Tozkoparan, diziye heyecan kattı. Emir ve Dicle arasında bir aşk olur mu diye bekleyen çok izleyici oldu.Birçok dizi hayranı Emir karakterini çok sevdi ve Dicle ile aşk yaşamalarını çok arzu etti. Ancak senaristler Barış ile Dicle aşkını öne çıkartınca, bu sefer Emir geri planda kaldı.

Burak Tozkoparan da dün akşam yayınlanan 20. bölüm ile birlikte Menajerimi Ara dizisine veda etti. Senaryo gereği yurt dışından gelen teklifi kabul eden Emir, diziye veda etmiş oldu.

Menajerimi Ara dizisinden harcanıp giden bir karakter var! 8

İzleyiciler, üzgün ve Emir karakterinin yeterince iyi değerlendirilmediğini düşünüyor. Karakterin Menajerimi Ara’ya heyecan ve farklılık kattığını ve bu şekilde gitmesinin de kötü olduğunu düşünen birçok izleyici var.

Burak Tozkoparan ise instagram hesabından veda mesajı yayınladı. Genç oyuncu şöyle yazdı:

“Bu akşam son kez Emir’le buluşuyoruz. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.”

Menajerimi Ara dizisinden harcanıp giden bir karakter var! 9