Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine 4 sürpriz isim geliyor

Menajerimi Ara dizisine 4 sürpriz isim geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en sürprizli dizisi Menajerimi Ara. Zira, hemen her hafta bir veya bir kaç oyuncuyu konuk ederek izleyenlere hem keyifli anlar yaşatıyor hem de uzun süredir ekranlarda görünmeyen kimi ünlü oyuncuların da izleyici ile özlem gidermesini sağlıyor.

Star TV’de yayınlanan diziye bugüne kadar Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Şükran Ovalı, Melisa Şenolsun, Gökçe Bahadır, Demet Akbağ, Nükhet Duru, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Nebahat Çehre gibi isimler konuk olmuştu.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldıkları, Pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümlerinde sürpriz isimler diziye konuk oyuncu olarak katılmaya devam edecek.

Zira zaten dizi oyuncular ve menajerlerin dünyasını anlatmakta. Doğal olarak da ünlü isimlerin diziye sürekli olarak gelip gidecekleri biliniyor.

Ana kadrosuna iki yeni oyuncunun katıldığı dizi, yeni gününde de reytingleriyle kanalın yüzünü güldürdü. Burak Tozkoparan’ın diziye dahil olmasının ardından, Serhat Teoman’ın da sürekli oyuncu olarak diziye geleceği öğrenildi.

Bir başka gelişme ise yeni sürpriz konuklarla ilgili. Menajerimi Ara dizisine katılacak 4 ünlü isim belli oldu. Bu isimlerden ilki ve dikkat çekeni İbrahim Tatlıses oldu. Onun yanı sıra Pınar Deniz ile birlikte iki usta isim Arif Erkin ve Yılmaz Gruda da yine diziye konuk oyuncu olarak gelecekler.

Menajerimi Ara dizisine 4 sürpriz isim geliyor 8

Arif Erkin

Menajerimi Ara dizisine 4 sürpriz isim geliyor 9

Yılmaz Gruda