Ana sayfa Sosyal Medya Deren Talu’ya “Wooow” dedirten Büşra Develi pozu

Deren Talu’ya “Wooow” dedirten Büşra Develi pozu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar, takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Bu isimler arasında oyunculuğundaki başarısının yanı sıra adeta bir model gibi verdiği pozlarla da gündemde olan Büşra Develi yer alıyor.

Uzun süre Burak Deniz ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, yeni dizisinin hazırlıklarında. Oyuncu, şu sıralar Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı Akıncı isimli dizisinin heyecanını yaşıyor.

atv’de ekrana gelecek olan dizinin fragmanı da bir süre önce yayınlanmıştı. Şükrü Özyıldız ile yıllar önce Küçük Sırlar dizisinde de birlikte oynayan Büşra Develi, kendisini ekranda görmek için sabırsızlanan hayranları kadar heyecanlı.

Bu arada instagram sayfasından son yaptığı paylaşım ise büyük dikkat çekti. Uzun boyu ve düzgün fiziği ile çeşitli dergilere kapak da olan oyuncu, yine bir moda çekiminden olduğu anlaşılan pozuyla büyük beğeni topladı.

Defne Samyeli’nin oyuncu olan kızı Deren Talu da Büşra Develi’nin pozunu beğenenler arasındaydı.

Hatta Deren Talu, dayanamayıp “Woooow” şeklinde bir yorum yaparak fotoğrafı çok iyi bulduğunu da belirtmiş oldu.

Kimi takipçilerinin “Bu soğuk havada iyi geldi ısıttı” şeklinde yorumlar yapılan fotoğrafa oyuncunun takipçileri alev emojili yorumlarla karşılık veriyor.

İşte Büşra Develi’nin son instagram paylaşımı:

Deren Talu'ya "Wooow" dedirten Büşra Develi pozu 7