Ana sayfa Dizi Haberleri Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti!

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 8. bölümü ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yine Salı akşamına damgasını vurdu. TRT1’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde yaşananlar, izleyenleri ekran başına kilitlerken, bir önceki bölümde izbe bir yerde, külüstür bir aracın içinde cansız manken ile oturan Han’ı İnci yakalamıştı.

Dedesinin onu izlediği İnci, şaşkınlık içinde arabaya doğru yürürken, dedesinin gelmesiyle birlikte olanları göremedi. Han’ın içindeki adamı bir türlü anlayamayan İnci, onun garip davranışlarını ne zaman sorgulasa, Han adeta zeytinyağ gibi üste çıkmayı başardı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinde İnci ve Han ilişkisi, çok ilginç bir yere gidiyor. Han’ın garip davranışları, tavırları İnci’yi her seferinde şaşkına çevirirken, o aracın içinde, gecenin o saatinde ne yaptığını, nasıl açıklayacağı da merak konusuydu.

İnci ile bir kafede ertesi gün buluşan Han, olayı manipüle ederek hemen İnci’nin kendisini aldattığını düşündüğü sözleriyle hedef şaşırttı. İnci, en basit soruyu sorup “Dün gece orada ne yapıyordun?” diye üsteleyip durdu. Han ise neredeyse İnci’yi suçlu çıkaracak konuma getirecek tuhaf taraflara çekmeye çalıştı durumu.

Ancak İnci cevap almakta kararlıydı ve tekrar tekrar sordu. Sonunda Han’ın verdiği yanıt ise ekran başındaki izleyiciye adeta “Pes” dedirtti.

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti! 12

Han, İnci’nin babası ile buluştuğunu söyledi. O aracın içindeki cansız mankenin babası olduğunu iddia etti. Gündüz yaşanan olayları düşününce İnci de boşlukları doldurup babasının tehdit edildiğini ve o adamlardan kaçmak için para almaya geldiğini söyleyip Han’ın yalanını da bir güzel tamamladı. Han da durumdan hoşnut başını sallayıp geçti.

Han’ın bu pişkin tavırları izleyenleri de kızdırıyor tabii ki… Kimi izleyiciler de İnci’nin hiç tanımadığı bir adamla evlenmesine kızıyor. Sonuç olarak Han’ın gittikçe içinden bambaşka birinin çıkması, İnci’yi olduğu kadar izleyiciyi de şaşkına çeviriyor.

Dizinin 8. bölüm final sahnesinde Han’ın elinde çikolata ile gelip dedesinden onu istemesi ise daha büyük şaşkınlık yarattı. Bakalım bu olayın devamında neler olacak?

Aşağıda İnci ve Han’ın izleyenleri delirten o konuşması ve gelen yorumlardan bazılarını görebilirsiniz…

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti! 13

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti! 14

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti! 15

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti! 16

Han bu ne pişkinlik! Masumlar Apartmanı dizisindeki o sahne izleyiciyi delirtti! 17