Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine Hazal Kaya konuk oluyor

Menajerimi Ara dizisine Hazal Kaya konuk oluyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Bizim Hikaye ile gelen Hazal Kaya, 3 aylık hamileyken final yapan dizinin ardından başka bir dizide oynamamıştı. Yönetmen-Oyuncu-Müzisyen Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten bir süre projelerine ara verdi.

Hazal Kaya, yaz sezonunda ise internet fenomeni Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan aynı isimli filmde rol almaya başladı. Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Elçin Afacan, Cem Belevi, Enis Arıkan, Selin Şekerci ile birlikte oynadığı filmin çekimleri şu sıralar bitmek üzere.

Oyuncunun hayranları merakla yeni projesini bekliyor. Henüz vizyon tarihi belli olmayan film, komedi türünde ve Hazal Kaya, Sertab Bal isimli bir kadını oynuyor. Filmin setinde eğlenceli anların yaşandığı da oyuncuların paylaşımlarıyla ortaya çıkmakta.

Bu arada Hazal Kaya hayranlarına bir güzel müjdeli haber daha geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Hazal Kaya’nın Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak geleceğini duyurdu.

Hazal Kaya’nın diziye 8. bölümde dahil olacağı da verilen bilgiler arasında. Aynı bölümde Özge Özpirinçci’nin de yer alacağı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Salı akşamları yayınlanan dizinin yarın ekrana gelecek 7. bölümünde ise Gökçe Bahadır’ı izleyeceğiz. Bir hafta sonra da Hazal Kaya ekranda olacak.