Ana sayfa Sosyal Medya Siz bakmayın dizideki hallerine, Babil oyuncuları kamera arkasında hayli eğlenceli

Siz bakmayın dizideki hallerine, Babil oyuncuları kamera arkasında hayli eğlenceli

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Babil dizisi, sezona hızlı bir giriş yaptı. Dizinin bu hafta 14. bölümü ekrana gelmişti. Ozan GÜven’in yaz döneminde kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiası ile davalık olması sonucu Egemen karakterini de Onur Saylak oynamaya başladı yeni sezonda.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Aslı Enver ve Onur Saylak’ın başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonunda Deniz’in kendi oğlu olduğunu öğrenen Egemen, İrfan’ın hayatını alt üst ederek onun en az 20 yıl ceza almasını ve Süleyman’ın hapisten kurtulmasını sağladı.

Şimdilik dizideki gidişat böyle ama başka bir planla İrfan hapisten çıkacak muhtemelen… Dizi heyecanlı bölümlerle izleyenleri ekran başına topluyor. Oyuncuların birbirinden başarılı isimler olması ise diziye daha çok ilgi çekmekte.

Ekranda birbirlerini yiyen oyuncuların kamera arkasındaki durumları ise sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıkmakta. Oyuncuların yaptıkları paylaşımlar, çekimlerin arka planındaki eğlenceli çalışma ortamını ve birbirleriyle anlaşan ekibin uyumunu da gösteriyor.

İki paylaşım geldi bu tür bir intiba uyandıran. Bir tanesi Birce Akalay’dan. Dizide İlay karakterini oynayan Birce Akalay, metresi olduğu Süleyman’ı oynayan Mesut Akusta ile bir poz verdi ve instagram’dan ‘Bonnie and Clyde’ filmine atıfta bulunarak esprili bir paylaşım yaptı.

Siz bakmayın dizideki hallerine, Babil oyuncuları kamera arkasında hayli eğlenceli 8

Bir başka paylaşım ise Nur Fettahoğlu’ndan geldi. Oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ne kadar esprili bir kişilik olduğunu da ortaya koymakta. Son olarak Onur Saylak ile poz verirken bir anda karate yapmaya başlar gibi ayağını kaldırmış oyuncu. Bu eğlenceli anlar da fotoğrafa yansımış.

İşte o paylaşım:

Siz bakmayın dizideki hallerine, Babil oyuncuları kamera arkasında hayli eğlenceli 9