Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu, çok beğenildi, yine geliyor

Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu, çok beğenildi, yine geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisine her hafta ünlü bir isim konuk oluyor. İzleyenlerin her hafta merakla beklediği konuk oyuncular arasında Çağatay Ulusoy, Tuba Büyüküstün, Burçin Terzioğlu, Nebahat Çehre, Gökçe Bahadır gibi pek çok isim bugüne kadar konuk oldu.

Bir konuk vardı ki oyuncu olmamasına karşın büyük ilgi gördü. İşte o kişi yeniden geliyor! Menajerimi Ara dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan bölümüne İrem Derici ikinci kez konuk oluyor. Şarkıcının ilk deneyiminde komik anlara sahne olması ve eğlenceli bir bölüme imza atması nedeniyle ikinci kez konuk olması gündemde.

Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu, çok beğenildi, yine geliyor 7

Dizinin diğer konuk oyuncuları hep mesleği oyuncu olan isimlerden oluşuyordu. Ancak İrem Derici olaya bambaşka bir hava kattı. Biraz acemice tavırlarıyla da espri konusu olan İrem Derici ikinci kez geliyor ve komik bir sahneye imza atıyor.

Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle ile bir tuvalet penceresinden kaçmaya çalışan İrem Derici’nin halleri güldürecek. Yıllar önce Hande Ataizi’nin basından kaçmak için tuvalet penceresinden atlamaya çalıştığı ve sıkıştığı o olaya gönderme yapılmakta.

Bu komik sahnenin çekimi sırasında ikili de çok eğlenmiş. Ahsen Eroğlu, gülmekten çekemediklerini söylüyor sahneyi

İşte 13. bölümden ön izleme: