Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine Şükran Ovalı’dan sonra bir sürpriz konuk daha…

Menajerimi Ara dizisine Şükran Ovalı’dan sonra bir sürpriz konuk daha…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara, bu hafta 5. bölümüyle ekrana geliyor. Netflix’in aynı isimli Fransız dizisinden uyarlama olan Menajerimi Ara’da Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş rol alıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Şükran Ovalı konuk olacak.

Bilindiği gibi dizi ilk bölümden beri ünlü isimleri her hafta yeni bir hikayede konuk ediyor. Söz konusu bir oyunculuk ajansı olunca, konuk oyuncular da o ajansın birlikte çalıştığı isimleri canlandırıyor. Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Melisa Şenolsun, Ediz, Demet Akbağ gibi isimler, diziye konuk oldular şu ana kadar.

Önümüzdeki haftalarda da yine sürpriz isimleri görmeye devam edeceğiz. Bu isimlerden bir tanesi de Boran Kuzum. Gazeteci Birsen Altuntaş, Menajerimi Ara dizisinin 6. bölümünde Boran Kuzum’un rol alacağını paylaştı. Kuzum, şu sıralar BluTV’nin Saygı isimli dizisinde rol almakta.

Özellikle Vatanım Sensin dizisinde oynadığı Alex ile hafızalara kazınan başarılı genç oyuncunun hayranları, bu habere çok sevinecekler muhtemelen.

Menajerimi Ara dizisine Şükran Ovalı'dan sonra bir sürpriz konuk daha... 7

Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde yine eğlenceli ve hareketli bölümler izleyiciyi bekliyor. Aynı zamanda Dicle ve babası arasında geçen duygusal bir ana da tanıklık edeceğiz…

İşte yarın akşam (22 Eylül) yayınlanacak olan 5. bölüm tanıtımı: