Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik, Ramo’dan sonra Kırmızı Kamyon dizisi ile dönüyor

Görkem Sevindik, Ramo’dan sonra Kırmızı Kamyon dizisi ile dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – O’nun en dikkat çeken projesi Söz dizisi oldu. Zira Görkem Sevindik’i izleyici Star TV’nin unutulmaz dizisi Söz’teki Keşanlı karakteriyle hafızalara kazıdı. Bir harekat polisini oynayan Sevindik, başarılı oyunculuğu ile büyük dikkat çekti ve şimdilerde dizilerin aranan isimlerinden birisi oldu.

Geçtiğimiz sezon onu Show Tv’nin Ramo dizisinde gördük ve Boz karakteri ile de çok sevdik. Görkem Sevindik, yine başarılı bir iş çıkarmış ve hem Ramo’nun sağ kolu, can yoldaşı, gözüpek, dürüst, cesur kişiliğiyle herkese kendisini sevdirmişti ama özellikle Fatoş’a olan aşkı, ona bakışı izleyicinin kalbinde yer etti.

Fakat bu sezon Ramo dizisinde Görkem Sevindik yok. Boz da Fatoş karakteri de dizide öldü gösterildi. Boz öldürüldükten sonra Fatoş doğum yaparken ölmüştü. Kızlarına da Fatoş adını vermişti aile. Şimdi minik Fatoş dizide. Görkem Sevindik ise bir başka diziyle gelecek ekrana.

Sevindik’in ‘Kırmıız Kamyon’ isimli bir dizide oynayacağı şeklindeki kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medyadan duyurdu. Görkem Sevindik’in hayranlarını mutlu edecek bu gelişme ile birlikte dizi de merak konusu oldu.

10. Ev tarafından hazırlanan dizide itfaiyecilerin hikayesi konu alınıyor. Senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı dizide yönetmenliği ise Osman Kaya üstlenmekte. Hazırlıkları süren dizinin 2021’in ilk aylarında ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu kez bir itfaiyeci olarak izleyeceğimiz Görkem Sevindik’in ekrana dönmesi için bir kaç ay daha var ancak yeni sezona başlayan Ramo’da oyuncunun eksikliği de daha ilk bölümden hissedildi…