Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara final bölümü unutulmaz! Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş dizi sayesinde çok şey kazandı!

Menajerimi Ara final bölümü unutulmaz! Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş dizi sayesinde çok şey kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel  – Menajerimi Ara dizisinin önce 47. bölümde final yapacağının duyurulması, sonrasında ise finalin 45.bölüme çekilmesi dizi hayranlarını iki kat üzmüştü. Menajerler ile oyuncular dünyasına farklı bir bakış getiren dizinin bitmesini hiç istemeyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Ancak dizinin reytingleri pek de iyi gelmiyordu. Star TV, maliyet ve getiri noktasında kar edebildiği için diziyi devam ettirme kararı almıştı. Normalde biraz yüksek maliyeti olsa çok önceden bitmesi beklenecek olan Menajerimi Ara yaz dönemine kadar sarkarak hayranlarına güzel anlar yaşattı. Ancak artık final yamanı geldi.

Menajerimi Ara dizisinin finalinde neler yaşanacağını merakla bekleyen dizi hayranları, yayınlanan fragmanlarla daha da heyecanlandı. Özellikle de Dicle ile Barış karakterlerini çok seven geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Menajerimi Ara final bölümü unutulmaz! Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş dizi sayesinde çok şey kazandı! 9

Dicle ve Barış üzerine yeni bir dizi projesi yapılmasını da isteyen hayranlar, finalde iki karakterin aşklarını izleyecekler. Romantik görüntülerin de yer alacağı Menajerimi Ara dizisinin sahil çekimleri akıllardan çıkmayacaktır.

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başarılı performansları, iyi bir enerji yakalamaları ve güçlü uyumları dizinin bu noktaya gelmesinden çok önemli nedenlerden birisi olmuştu.

Menajerimi Ara final bölümü unutulmaz! Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş dizi sayesinde çok şey kazandı! 10

Dicle ve Barış karakterlerinin finaldeki romantik onları da finale yakışır şekilde olacak.

Birçok izleyici eminiz bu anları aklına yazacak. İki ünlü oyuncu farklı bir proje ile ileride yeniden bir araya gelir mi bilinmez. Ancak Menajerimi Ara’nın hem Ahsen Eroğlu hem de Deniz Can Aktaş’a çok iyi geldiği görülüyor.

Menajerimi Ara final bölümü unutulmaz! Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş dizi sayesinde çok şey kazandı! 11

İki oyuncu kariyerlerinde iyi bir iş yapmış olmanın, yeni hayranlar kazanmış olmanın ve büyük bir tecrübe biriktirmenin keyfini sürüyor.