Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisindeki Celal nerede, Burak Deniz’in son imajı nerede?

Maraşlı dizisindeki Celal nerede, Burak Deniz’in son imajı nerede?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz için Maraşlı dizisinin kapandığı imajından bile belli oluyor! Celal karakterine hayat veren oyuncu dizinin final sahnelerinin çekiminin ardından bambaşka bir imaja büründü.

Burak Deniz, Maraşlı dizisinde bıyıkları ile çok dikkat çekmişti. Saç şekli de Celal karakterine has belirlenmişti. Ancak oyuncu dizinin çekimleri biter bitmez yeni bir imaj ile hayranlarının karşısına çıktı.

Maraşlı dizisinin 26. ve final bölümü 13 Temmuz salı akşamı yayınlanacak. Burak Deniz ise çoktan dizi defterini kapattı. Uçakla İtalya’nın başkenti Roma’ya giden oyuncu, Cahil Periler isimli yeni dizisine hazırlanıyor.

Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in Disney Plus için hazırladığı dizinin çekimlerine katılacak olan oyuncu İtalya’dan ilk pozunu yayınladı. Oyuncu başında şapkası, kot pantolonu ve beyaz tişörtü ile ayakkabısıyla çok sportif bir havadaydı.

Maraşlı dizisindeki Celal nerede, Burak Deniz'in son imajı nerede? 7

Bu tarzını gören hayranları, “Kim inanır ki onun Maraşlı dizisinde Celal Kün olduğuna” diye yorumlar yaptı.

İmaj yaratma konusunda ne kadar etkili olduğunu da gösteren Burak Deniz’in yeni dizideki imajının da aslında ilk görüntüsü bu fotoğraf olabilir.

Burak Deniz 1 ay boyunca Roma’da kalacak ve dizinin 4 bölümünde yer alacak. Cahil Periler dizisinin final çekimleri ise İstanbul’da yapılacak.

Ünlü oyuncunun instagram hesabından yayınladığı bu pozuna 1 saat gibi kısa bir sürede 150 bine yakın beğeni gelmesi de önemli bir başarı. Hayranları ünlü oyuncudan yeni pozlar da beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.