Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara kimsenin bilmediği üçlü savaş

Menajerimi Ara kimsenin bilmediği üçlü savaş

tarafından ker_def

Menajerimi Ara dizisi, Teşkilat’ın TRT1 ekranında başlaması ile birlikte güçlü olduğu AB kategorisinde bile ciddi şekilde gerileyen bir yapım oldu. Önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin izleyici desteğinin bir bölümünü kaybetmesi, üzücü bir gelişmeydi. Ünlü isimlerin konuk olduğu bölümlerle yoluna devam eden Star TV dizisinde 4 Nisan Pazar akşamı 32. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağının detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Dicle ve Ayla arasındaki gerilim artarken Barış, annesi ve Dicle arasında kalır. Feris’in oyuncusunun bitmek bilmeyen hıçkırık krizi sette işlerin karışmasına sebep olur. Peride’nin temsil ettiği Selda Alkor ile Çınar’ın oyuncusu ve seslendirme sanatçısı yeni bir projeye hazırlanırken basında çıkan haberler herkesi derinden üzer.

Yaşanan beklenmedik gelişmeler menajerleri bir kez daha büyük bir krizle karşı karşıya getirir. Serkan’ın boşanma davası Feris’le bir adım daha yakınlaşmalarına sebep olur. Ayla, Dicle konusunda Feris’ten yardım ister. Feris’in tutumu merakla beklenirken, Ceyda’nın olaya müdahil oluşu her şeyi değiştirir. Dicle ise Barış için sürpriz bir hamlede bulunur.

Ceyda’nın hem Barış’la hem de Kıraç’la ilgili üst üste yaptığı hamleler kafaları karıştırırken Serkan, Ceyda ve Kıraç arasında kimsenin bilmediği bir savaş başlar.

İşte dizinin 32. bölümünden 2. fragman:

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!