Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’da aşk mest etti ama reytingler feci geldi!

Menajerimi Ara’da aşk mest etti ama reytingler feci geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1’in Teşkilat dizisi Menajerimi Ara’nın dengesini öyle kötü bozdu ki, Star TV dizisi bir türlü toparlanamıyor. Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara’da Dicle ile barış arasında yaşanan aşk izleyicileri bir hayli mutlu ediyor.

Menajerimi Ara dizisinin dün akşam yayınlanan 37. yeni bölümünde Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisinin canlandırdığı Dicle ile Barış karakterlerinin aşk sahnesi bir hayli duygusaldı. Üst üste aşk sahnelerinin yer aldığı bu bölüm izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Ancak ekrandaki bu beğeni reytinglere yansımadı. Sosyal medyada dizinin hayranları ne kadar büyük etkileşim dalgası yaratmış olsalar da bunun reytinglere pek de bir katkısının olmadığı yine ortaya döküldü.

Menajerimi Ara dizisi, Teşkilat başlamadan önce en azından AB kategorisinde en çok izlenen dizi bile olabiliyordu. Ancak Teşkilat’tan sonra izleyicisini rakibine kaptıran ve bir daha da geri alamayan Star TV dizisi birçok izleyicinin “hak etmediği reytingleri aldı” yorumuyla anıldı…

Menajerimi Ara'da aşk mest etti ama reytingler feci geldi! 7

Tüm kişiler kategorisinde 30. sırada yer alan dizi, AB’de günü 13. bitirdi ve ABC1’de ise 21. sırayı elde etti. Bu sonuçlar dizinin hakkı değil belki ama, ortadaki gerçekler de net… Menajerimi Ara, yaz aylarında belki gün değiştirerek bu durumdan sıyrılabilir.