Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’da büyü bozuldu, büyük ayrılık yaşandı!

Menajerimi Ara’da büyü bozuldu, büyük ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi Star TV ekranında çok iddialı bir başlangıç yapmıştı. Ancak güzel günler Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicilerle buluşmasına kadar sürdü. Sonrasında reytinglerinde düşüş yaşayan Menajerimi Ara, çok iyi başladığı bir noktadan geriye düştü. Şimdilerde ise toparlanma adımları atılıyor.

Eğlenceli bir hikayesi olan, menajerlerin ve oyuncuların dünyasının arka planında yaşananlara değinen farklı konusuyla dizinin etkili sonuçlar alması gayet normal. Ancak yüksek başladığı bir noktadan geriye doğru düşmesi ise talihsizlik oldu. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide önemli bir değişiklik yapıldı.

Artık Menajerimi Ara dizisinin senaristi Yelda Eroğlu değil. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yapım şirketi Eroğlu ile yolları ayırdı. Dizinin yeni senaristinin ise Ekin Atalay olduğu belirtiliyor. Bu değişikliğin dizinin hikayesindeki gidişatı da değiştirmesi bekleniyor.

Menajerimi Ara’nın potansiyeli de var, hikayesi de iyi ve başrol oyuncuları da gayet başarılı… Dizinin daha ilgi çekici bölümlerle ekrana gelmesi durumunda reytinglerde de yukarı yönlü dönüşler olacaktır.

Dizinin 6. yeni bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak. Rıza Kocaoğlu ve Boran Kuzum da konuk oyuncular olarak dikkatleri çekecek.