Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet’le parladı, Kırmızı Oda’yla ününü perçinleyecek!

Masumiyet’le parladı, Kırmızı Oda’yla ününü perçinleyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun vakalarının hikayelerinden oluşan ve Fox TV’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi yeni sezon çekimlerine başladı. Hikayelerin ve oyuncuların sık sık değiştiği dizi yine çarpıcı karakterlerle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu Kırmızı Oda dizisi ekibi yeni sezon için bir araya geldi. Ancak bir değişiklikle. Kırmızı Oda dizisinin yönetmeni artık Cem Karcı olmayacak. Dizinin yönetmenliğini bu sezon Başak Soysal yapacak.

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna genç bir oyuncu da katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre geçtiğimiz sezon Masumiyet dizisiyle adından söz ettiren genç oyuncu İlayda Alişan, yeni sezonda Kırmızı Oda’yla ekrana gelecek.

Masumiyet'le parladı, Kırmızı Oda'yla ününü perçinleyecek! 7

Sürükleyici dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna katılan tek isim İlayda Alişan değil. En son Kardeş Çocukları dizisinde izlediğimiz Ayça Bingöl’ü yeni dönemde Kırmızı Oda dizisinin ekibinde izleyeceğiz.

Her beş-altı bölümde bir konuk oyuncuları değişen Kırmızı Oda dizisi bu sezon da birbirinden ünlü isimleri konuk etmeye devam edecek. İlerleyen günlerde sürpriz isimler açıklanacak.

Kırmızı Oda dizisinde en uzun süre konuk oyuncu olarak Erkan Petekkaya’yı gördük. Burcu Biricik’ten Pınar Deniz’e, Melisa Sözen’den Evrim Alasya’ya kadar birçok ünlü isim dizinin başarısına katkıda bulundu.