Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın yeni konuğu Onur Büyüktopçu! Oyuncu uzun aradan sonra ilk kez bir dizide!

Menajerimi Ara’nın yeni konuğu Onur Büyüktopçu! Oyuncu uzun aradan sonra ilk kez bir dizide!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV dizisi Menajerimi Ara her bölümünde yeni bir ünlü ismi konuk etmeye devam ediyor. Reytingleri istenilen sonucu vermediği halde bütçesinin düşük olması sebebiyle yayınının sürdürülmesine karar verilen dizi, sosyal medyada ise en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya devam ediyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor!

Menajerimi Ara'nın yeni konuğu Onur Büyüktopçu! Oyuncu uzun aradan sonra ilk kez bir dizide! 8

Dizi her bölümünde ünlü bir ismi konuk ediyor. Menajerimi Ara dizisinin bu pazar akşamı yayınlanacak bölümünün konuğu ise Onur Büyüktopçu olacak. Dizinin, Onur Büyüktopçu’nun bulunduğu sahnelerin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

39 yaşındaki oyuncu Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Menajerimi Ara'nın yeni konuğu Onur Büyüktopçu! Oyuncu uzun aradan sonra ilk kez bir dizide! 9

Yabancı Damat, Doktorlar, Güz Gülleri gibi dizilerde rol alan oyuncu Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray’la dikkatleri üzerine çekti. Ardından TV8’de yayımlanan Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Sunuculuk kariyerini sürdüren Büyüktopçu, Damat Bayıldı, Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta programlarını sundu.

Onur Büyüktopçu uzun bir aradan sonra ilk kez bir dizide yer alacak.