Ana sayfa Dizi Haberleri Merak etmeyin, Barış ölmedi! Bizim Hikaye dizisinde büyük oyun!

Merak etmeyin, Barış ölmedi! Bizim Hikaye dizisinde büyük oyun!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm finali herkesi şoke etmişti.
Televizyongazetesi/Detay

Aracıyla Nihal’in evine gitmeye çalışan Barış kaza yapmış, olay yerine koşan Nihal’e kocasının yanarak öldüğü söylenmişti. Fakat yeni bölüm tanıtımında Elibollar’a gelen yüzü gözü sarılı kişi aslında Barış! Tüm bu kaza meselesi de Nihal’in artık kendilerinden uzak durması için büyük bir oyun! En azından tanıtımı izleyenler artık bundan emin!

Tezgah nasıl kuruldu yeni bölümde göreceğiz ama baş rol oyuncusunun diziden ayrılmış olabileceğini kimse düşünmüyor! Sosyal medyada yapılan yorumlarda da çoktan sevinç çığlıkları atılmaya başlandı bile!

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 53. bölüm tanıtımında Cemil, korkunç kazanın haberini Elibollara getirecek.

Ancak Filiz’in o sırada evde olmadığı tanıtımda yer almakta. Tülay’ın telefonla konuştuğu kişiye Barış’ın öldüğünü söylediği sahnede Filiz’le konuşup konuşmadığı merak konusuyken, bir başka ilginç durum daha yaşanıyor.

Merak etmeyin, Barış ölmedi! Bizim Hikaye dizisinde büyük oyun! 7

Elibolların kapısı çalıyor ve kapıyı Çiçek açıyor. Kapının arkasında montlu, şapkalı ve atkıyla yüzünü kapatmış olan biri görülüyor.

Bu görüntüyü izleyenler, Barış’ın Nihal’i uzaklaştırmak için kendisine öldü süsü verdiği ve herkese gerçeği anlatmak için gizlenerek geldiğini düşündü.

İşte Bizim Hikaye 53. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Barış, Filiz’i Nihal’in kurduğu tuzaktan kurtarmaya çalışırken yalnız değildir. Bütün Elibol’lar Filiz için Barış’ın yanında bir araya gelirler. Elbirliğiyle Nihal’i alt etmeye çalışırlarken beklenmedik bir yerden gelen yardım tüm dengeleri değiştirir. Ancak Barış’ın aileden gizlediği bambaşka bir gündemi daha vardır ve çabaları tüm itirazlara rağmen sonuç verir. Barış ve Filiz hayatlarının en mutlu gününü yaşarlarken, kaderin onlar için neler hazırladığından habersizdirler. Tam kazandıklarını düşündükleri anda, Nihal’in yaptığı bir hamle büyük bir felakete neden olacaktır.