Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle – 25 Aralık 2018 Salı

Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle – 25 Aralık 2018 Salı

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 25 Aralık Salı günü ekrana gelen bölümünde önemli konular işlendi. Meryem ve Melike Tahnal’ın başına neler geldiği konusu işlendi. Dün programda polisler tarafından gözaltına alınan Tuncer Ustaer ise mahkeme kararıyla cezaevine gönderildi. Nedeni ise bir kadını tehdit ve darp etmesi nedeniyle olduğunu Müge Anlı detayları canlı yayında açıkladı. Tuncer bey kadını tehdit etmeye devam edince kendisini cezaevinde buldu. Programın bugünkü bölümünde konu başlıkları şu şekildeydi: Elif öğretmenin anne hasreti son buldu… Cinayete yardım ettiği iddia edilen gelin nerede? Buket hiç görmediği babasını bulacak mı? Damat Tuncer Ustaer tutuklandı… Her şeyin sorumlusu damat Tuncer mi? Korku filmi gibi olayda komşular konuşuyor…

Videodan bugün yayınlanan programın tamamını izleyebilirsiniz.

Atv’nin reyting rekortmeni Müge Anlı, ele aldığı dosya haberlerle gündem oluşturmaya devam ediyor.

Kocaeli’nde 10 yıl önce 6 yaşındaki kızı Melike ile kaybolan Meryem Tahnal’ın akıbetini araştıran Müge Anlı, stüdyo konuklarının anlattıkları karşısında şaşkınlığa uğradı.

Meryem Tahnal’ın eniştesi Tuncer Ustael, bağlı olduğu aile hekimliğinde çalışan bir doktora darp ve tehdit suçlamasıyla canlı yayından polisler tarafından alındı. Hakim karşısına çıkan Ustael tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşinin tutuklanmasından sonra konuşan Emine Ustael ise kardeşi Meryem Tahnal’ın cinayete kurban gittiğini ileri sürerek; “Herkes bize düşman. Bu cinayeti bizim üzerimize yıkmak için bir oldular. Kocamı cezaevine attılar” şeklinde konuştu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor