Ana sayfa Yabancı Dizi Merakla beklenen La Casa De Papel’in final fragmanı yayınlandı!

Merakla beklenen La Casa De Papel’in final fragmanı yayınlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dünya genelinde büyük bir ilgi gören İspanya yapımı Netflix dizisi ‘La Casa De Papel’in 5. sezon 2.kısım resmi fragmanı yayınlandı. Beş sezondur izleyenleriyle buluşan yapım hikayesini bu sezonla beraber sonlandıracak.

La Casa De Papel dizisinin 5 bölümden oluşan 5. sezon 2. kısmı, 3 Aralık 2021’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak. Bu sezonda, Profesör (Alvaro Morte), “Son birkaç saat içinde çok önemli insanları kaybettim ve bu soygun için başka kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim.” der ve ekibi rahatlatır. Tokyo’nun (Ursula Corbero) ölümünün ardından düşman, İspanya Merkez Bankası’nın içindeki ekip için her zamankinden daha tehlikelidir.

Yayıncı kuruluş Netflix’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle; “Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler.”

Dizinin yıldızları arasında Alvaro Morte (Profesör), Ursula Corbero (Tokyo), Itziar Ituno (Lizbon), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herran (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogota), Luka Peros (Marsilya), Belen Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Albay Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Müfettiş Sierra) ve Jose Manuel Poga (Ganda) yer alıyor.

La Casa De Papel 5. Sezon 2. Kısım Fragmanı;