Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı öyle kapılar açıyor ki şaşırtıcı! Kerem Bürsin ve La Casa De Papel sürprizi!

Sen Çal Kapımı öyle kapılar açıyor ki şaşırtıcı! Kerem Bürsin ve La Casa De Papel sürprizi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 52 bölüm süren Sen Çal Kapımı dizisinin tüm dünyada yarattığı etkiyi tahmin etmek mümkün değildi! Fox TV’de bir yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e dünyada pek çok kapıyı açıyor. İki oyuncu, dizinin 85 ülkede yayınlanması sonrasında kariyerlerinde umulmadık bir sıçrama yaşamakta.

Dünyanın pek çok ülkesinden Sen Çal Kapımı yayınından sonra birbirinden ilginç haberler, rekorlar gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada hala konuşulan dizi ve başrol oyuncuları, farklı ülkelerden milyonlarca hayranı sayesinde dünyada tanınır hale geldiler.

Özellikle İtalya ve İspanya’da büyük bir hayran kitlesi edindi iki oyuncu. Bu nedenle önümüzdeki günlerde de yurtdışı kaynaklı çeşitli projelerde, davetlerde, markaların etkinlikleri ve reklamlarında da yer almaları muhtemel. Hatta bunların ilk adımları da atılıyor.

Kerem Bürsin, bir festival için gittiği İspanya’da bir süre önce çılgınca karşılanmıştı. Hayranlarından büyük bir ilgi gören oyuncu, İspanyol basınına da haber olmuştu. Ardından festivalde tanıştığı dünyaca ünlü aktör Antonia Banderas’ın davetlisi olarak yine bir etkinlik için İspanya’ya gitmişti. Oyuncunun aynı zamanda bu ülkede bazı projelere imza atacağı da konuşuluyordu.

Sen Çal Kapımı öyle kapılar açıyor ki şaşırtıcı! Kerem Bürsin ve La Casa De Papel sürprizi! 8

Sen Çal Kapımım dizisinin ekmeğini yemeye devam eden Kerem Bürsin’e kapılar birer birer açılıyor şu sıralar! Sıradışı bir iş için yine İspanya’ya gitti oyuncu. Metaverse’te başlatılan bir girişim olan Olyverse’ün açılışına katıldı oyuncu. Kendisine eşlik eden isim ise dünyanın pek çok ülkesinde büyük beğeni ile izlenen İspanyol dizisi La Casa De Papel’in Profesör isimli karakterine hayat veren Alvaro Morte oldu.

Latin Amerika ülkelerinde ve özellikle de İspanya’da büyük bir üne kavuşan Kerem Bürsin, yeni dünya evreni olan Metaverse’te, İspanyol bir girişimci tarafından kurulan Olyverse isimli platformunun lansmanına aldığı davetle çok konuşuldu.

Sen Çal Kapımı öyle kapılar açıyor ki şaşırtıcı! Kerem Bürsin ve La Casa De Papel sürprizi! 9

Oyuncuya İspanya’nın ünlü isimleri eşlik etti. Bu isimler arasında Alvaro Morte de vardı. Açılış lansmanında ayrıca İspanyol yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo da yer aldı. 14 Haziran Salı günü gerçekleştirilen lansmanın dikkat çeken isimlerinden birisi de Kerem Bürsin’di…

Türk dizilerinin sıklıkla yayınlandığı İspanya’da Kerem Bürsin ayrı bir üne kavuştu. Sık sık ülkeye giden oyuncu, bu gidişleriyle birlikte farklı isimlerle tanışıyor, yol alıyor ve yeni projeler için de kapılar açılıyor…

Oyuncunun İspanyol hayranları bir süre önce de güzel bir sürpriz yaşatmıştı. Bürsin’in doğum günü için düzenlenen kampanyada onun adına Darüşşafaka’da bir kampanya başlatmışlar ve 30 bin TL’den fazla para toplanarak anne veya babası olmayan çocuklara okuma imkanı sağlanmıştı.