Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim izleyicisinin canını çok sıkan bir durum var!

Kardeşlerim izleyicisinin canını çok sıkan bir durum var!

tarafından sule sule

TelevziyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin en başarılı yapımlarından biri olan Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Yeni sezonda yeni oyuncuları da bünyesine katan Kardeşlerim dizisi başarı grafiğini hiç düşürmüyor.

Bugüne kadar 23 bölümü yayınlanan ve ikinci sezonuyla devam eden Kardeşlerim dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Anne ve babalarını arka arkaya kaybettikten sonra yapayalnız kalan dört kardeşin hayatta tutunma çabasını anlatan Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu kadrosu yapımı başarılı kılan en önemli unsurlardan.

Kardeşlerim dizisindeki en sevilen çiftlerden biri de Asiye ve Doruk. Anne ve babasını kaybeden fakir Asiye ve zengin ailenin oğlu Doruk’un aşkı her hafta sosyal medyada geniş yer tutuyor.

Kardeşlerim izleyicisinin canını çok sıkan bir durum var! 7

Ancak izleyiciyi Kardeşlerim dizisinde çok rahatsız eden bir durum var. O da Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk’un sürekli bir küsüp bir barışması.

Dizinin kötü kalpli adamı Akif’in gayrımeşru oğlu Kaan’ın diziye girmesiyle Asiye ve Doruk’un arası fena bozuldu. Akif’in mutlu ailesinin intikamını almak isteyen Kaan, Doruk’un sevdiği kız olan Asiye’ye kafayı taktı ve elde etmek için ona yakınlaşmaya çalıştı.

Bu durum da Doruk’un Asiye’ye çok kırılmasına ve aralarının iyice bozulmasına neden oldu. Hatta durum öyle bir noktaya geldi ki Doruk Asiye’ye “Sen artık benim için öldün” dedi.

Bu durum da özellikle Asiye ve Doruk çifti hayranlarının bir hayli canını sıktı. İzleyiciler çifti artık mutlu görmek istediklerini söylerken yakında yeniden barışıp mutlu olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.