Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Karayel yeni projesini belirledi!

Emre Karayel yeni projesini belirledi!

tarafından sule sule

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının deneyimli isimlerinden Emre Karayel, ekranlarda sık sık görmeye alışkın olduğumuz bir isim. En son Son Yaz dizisinde izlediğimiz Karayel, yeni projesini belirledi bile.

Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisiyle ilgili final kararının verilmesinin ardından oyuncular da yeni projelere yönelmeye başladı. Dizinin oyuncularından Emre Karayel ise ilk sezonun son bölümünde diziden ayrılan isimlerden biri olumuştu.

Son Yaz dizisinde avukat Fatih karakterini canlandıran Emre Karayel, yapımdan ayrıldıktan sonra uzun bir yaz tatili yaptı. Tatil sona erer ermez de yeni projesi için anlaşmaya imza attı.

Emre Karayel yeni projesini belirledi! 7

Deneyimli oyuncu ATV’nin en uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda rol alacak. Yedinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizi bu sezon bünyesine birçok yeni oyuncuyu kattı. Bunlardan biri de Emre Karayel oldu.

48 yaşındaki tiyatro kökenli oyuncu adını ilk olarak Bir İstanbul Masalı dizisinde canlandırdığ Zekeriya karakteriyle duyurdu. En büyük çıkışını ise hiç kuşkusuz Demet Evgar’la birlikte rol aldığı 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle yaptı.

Bugüne kadar Bizim Evin Halleri, Kurtlar Vadisi, Gümüş, Canım Ailem gibi birçok dizide rol alan Karayel’i en son Son Yaz dizisinde izlemişti. Deneyimli oyuncu bu sezon Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacak.

199 bölüm yayınlanan atv dizisinin başrolünde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba bulunuyor. Bu sezon hem kadro hem de hikaye olarak yenilenen dizi için birçok önemli isim ile anlaşmalar yapıldı.