Ana sayfa Sosyal Medya La Casa De Papel sürprizi ile sosyal medyayı sallayan Bensu Soral’ın yeni projesi belli oldu

La Casa De Papel sürprizi ile sosyal medyayı sallayan Bensu Soral’ın yeni projesi belli oldu

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Show TV’de yayınlanan romantik komedi türündeki televizyon dizisi Camdan Tavanlar’da Kubilay Aka ile birlikte başrolü paylaşan Bensu Soral’ın yeni projesi belli oldu.

Ablası Hande Soral’ın ardından oyunculuğa başlayan Bensu Soral, özellikle İçerde dizisiyle dikkatleri üzerine çekmiş ve büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Geçen sezon Leyla karakteriyle Cam Tavanlar’da oynayan güzel oyuncu, dizi final yaptıktan sonra bir süredir dinleniyordu.

La Casa De Papel sürprizi ile sosyal medyayı sallayan Bensu Soral’ın yeni projesi belli oldu 8
Hande-Bensu Soral kardeşleri aynı dizide veya projede görmek isteyen hayranları, geçtiğimiz aylarda ikiliyi “La Casa de Papel x Free Fire Oyunu” işbirliğinin üç dakikalık “İstanbul Planı” isimli Türkiye’ye özel reklam filminde izleyince büyük şaşkınlığa uğramışlardı.

Bensu Soral’ın hangi projeyle setlere döneceği ise merak konusuydu. Güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu. Bir internet filmi olarak ekranlara gelecek projenin yapımcılığını OGM Picture gerçekleştirecek.

La Casa De Papel sürprizi ile sosyal medyayı sallayan Bensu Soral’ın yeni projesi belli oldu 9
Netflix’te yayınlanacak filmin yönetmen koltuğuna; Kocan Kadar Konuş, Görümce, Arif V 216, Hedefim Sensin gibi beğeni toplayan filmlerden tanıdığımız Kıvanç Baruönü oturacak.

“Özel Ders” adındaki filmde Bensu Soral, üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracak. Filmde Bensu Soral’a ünlü bir erkek oyuncu da eşlik edecek. Başrolde yer alacak erkek oyuncalar için görüşmeler sürüyor.