Ana sayfa Dizi Fragmanları Meraklı izleyici Mahkum dizisinin bir özelliğine deli oluyor!

Meraklı izleyici Mahkum dizisinin bir özelliğine deli oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi Fox TV ekranında Perşembe akşamları çok iyi reytingler alarak birinciliklerine devam ediyor. Kanalın bu sezon en iyi çıkış yapan yeni dizisi olan Mahkum, Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansına sahne oluyor.

Kadın başroller; Seray Kaya, Melike İpek Yalova ile Hayal Köseoğlu’nun da çok etkili oyunculuk sergilediği dizinin her bölümü heyecanlı ve bir o kadar da bilinmezliklerle dolu… Dizinin hayranları, bir sonraki adımda ne olacağını bilemenin verdiği bir merak içinde.. Bir sonraki bölümde neler olacağını çok merak eden, tahminler yapmak isteyen ve kendilerince çıkarımlar yapan izleyiciler çok fazla var…

Meraklı izleyici Mahkum dizisinin bir özelliğine deli oluyor! 8

Mahkum dizisi ise sonraki bölümleri ve olayları tahmin etmeye pek de izin veren bir yapım olmadı. 11 bölümü yayınlanan dizi her zaman takipçilerini şaşırtmayı başardı. İşte bu özelliği nedeniyle de tahmin edilemez bir yapım haline gelen Mahkum, bu büyülü ortamı sürdürür ise reytinglerde de çift haneli oranları elde etmeye devam edecektir.

Mahkum’un 3 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak 12. bölümünde neler yaşanacağı konusunda da bazı detaylar duyuruldu. İzleyiciler bu detaylar ışığında yeni tahminler yapabilir ve neler olabileceğini öngörebilir… İşte o detaylar:

Meraklı izleyici Mahkum dizisinin bir özelliğine deli oluyor! 9

Fırat’ın ve arkadaşlarının firarı, Barış’ın kurduğu tüm düzenin alt üst olmasına neden olacaktır. İçeride kontrol altında tuttuğu Fırat, şimdi her an cinayet bıçağını bulup Barış’ın sonunu getirebilir.

Artık şehrin sokaklarında gezen düşmanının yanında bir de köstebek meselesi Barış’ı zora sokar. Barış kılığında müebbetlik katil, Savaş kılığında ölüm cezası olan köstebektir. Bu girdaptan kurtulmak için feda edecek bir kurban seçmek zorunda kalır.

Büyük firar planıyla cezaevinden kaçan Fırat ve arkadaşları, kendilerini güvene aldıktan sonra harekete geçerler. Amaç cinayetin işlendiği gerçek bıçağı bulmaktır. Zihninin karanlıklarında yolculuğa çıkan Fırat, hiç beklemediği bir yerde bulur kendini.