Ana sayfa Sosyal Medya Meriç Aral, Kırmızı Oda’dan sonra Star TV dizisine katıldı!

Meriç Aral, Kırmızı Oda’dan sonra Star TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında geçen yıl ilk sezonu yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Meriç Aral da başrolde yer aldı. Doktor Ayşe karakterine hayat veren oyuncu, ilk sezonun ortalarında yapıma veda etmişti.

Yakamoz isimli Netflix dizisinde de rol alan Meriç Aral, yeni sezon için gelen teklifler arasında Star TV’nin yeni dizi projesini tercih etti. Oyuncu yeni projesi öncesinde bir hayli heyecanlıydı.

Meriç Aral da yeni bir dizi için anlaştığını ve yakında çekimlerin başlayacağını söyledi. Heyecan verici bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, dizisi hakkında detay vermek istemedi.

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu isimli dizi ile anlaşma yapan Meriç Aral, ünlü isimlerle bir arada olacak. Dizinin başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak bulunuyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin ekibine son olarak Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu’nun da katıldığı ortaya çıkmıştı.

Hazırlıklarına devam edilen dizi için yakında ekip çekimlere başlayacak. Yapımını NGM Medyanın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.