Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisi yola çıktı geliyor!

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisi yola çıktı geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir hazırlıkları devam eden Kefaret dizisinin çekimleri bugün (15 Ekim Perşembe) başladı. Fox TV’de yayınlanacak olan ve Mert Fırat ile son olarak Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynayacakları dizinin çekimlerine sonunda başlandı.

Aynı zamanda Yeşilçay ve Fırat hayranlarının merakla bekledikleri bir yapım olan Kefaret için startın verildiğini de ilk duyuran Nurgül Yeşilçay oldu. Gülperi’nin ardından ekranlara dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra Mert FIrat da Ufak Tefek Cinayetler dizisinden beri dizilerde yer almadı. Dolayısıyla iki oyuncunun hayranları da merakla diziyi bekliyor.

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda daha önce Gece filminde rol aldığı Mert Fırat ile iyi anlaştıklarını söylemişti. Kamera önünde de uyum yakalayacakları şimdiden belli olan iki oyuncunun dizisi için heyecan dorukta.

Yeşilçay, instagram sayfasından dizinin çekimlerinin başladığını da şu fotoğrafla duyurdu:

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisi yola çıktı geliyor! 7

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanan dizinin senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun yazmakta. Dizide Yeşilçay’ın çocuklarını Lavinya Ünlüer ve Göktan Oktay Göztepe oynayacak.

Mutlu mesut yaşayan evli bir çiftin, başlarına gelen bir olay sonrasında hayatlarının bir anda değişmesinin konu alındığı dizide Mert Fırat bir polisi oynarken, Nurgül Yeşilçay da evli ve iki çocuklu Zeynep isimli bir müzik öğretmenini canlandıracak. Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi.

Mert Fırat’ın oynayacağı Sinan karakterinin sevgilisi Nil rolünde de Ege Kökenli rol alacak. Kökenli son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde oynamıştı.