Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat’ın neden Kefaret dizisinde olmadığı ortaya çıktı! Meğer karantinadaymış!

Mert Fırat’ın neden Kefaret dizisinde olmadığı ortaya çıktı! Meğer karantinadaymış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinin başrol oyuncularından Mert Fırat, geçtiğimiz hafta yayınlanan 18. bölümde dizide yoktu. Hikaye gereği Sinan’ın bir şekilde ortadan kaybolması, herkesi büyük bir meraka sürüklemişti. Ne Zeynep, ne görev arkadaşları, Sinan’ın nereye gittiğini anlayamamıştı.

Dün akşam 19. bölümü yayınlanan Kefaret’te Sinan sonunda ortaya çıktı! Gizli bir görev ile Suriye’ye gittiği ve görevi gereği de kimseye bir şey anlatamadığı öğrenildi.

Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolde oynayan Mert Fırat’ın bir bölüm boyunca hiç dizide yer almaması kafaları karıştırdı! Her ne kadar hikayeye mantıklı bir neden bulunsa da herkes meraktaydı.

Sonunda bu gidişin nedeni belli oldu! Pek çok dizi setinden gelen koronavirüs haberi, bu kez Kefaret’in setinden geldi!

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde Mert Fırat’ın önceki hafta koronavirüse yakalandığını ve bu sebeple de dizide rol alamadığını aktardı.

Karantinaya girdiği anlaşılan oyuncu, tedavisinin ardından yeniden 19. bölümde işinin başına dönmüştü. Senaryo gereği de Suriye’ye gizli bir görev ile gittiği şeklinde bir konuyla durum geçiştirilmişti.