Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’ün hastalığı ve yeni projesi ile ilgili gerçek!

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’ün hastalığı ve yeni projesi ile ilgili gerçek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Neslihan Atagül, bir süre önce başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı nedeniyle ayrılmıştı. Nare karakterini oynayan oyuncu, hikayenin oynadığı rol üzerine kurgulandığı diziden istemeden de olsa ayrılmak durumunda kaldı. Yerine ise Tuba Büyüküstün geldi.

Atagül’ün, bir süredir geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlık ile boğuştuğu öğrenildi. Hızla kilo veren oyuncunun sette de zorlandığı, halsiz kaldığı, doktorların rapor verdiği öğrenilmişti.

Sonunda oyuncu diziye veda etmek zorunda kaldı ve gitti. Bir süredir İstanbul’da olan oyuncu, eşi Kadir Doğulu’nun da yardımıyla tedavi sürecini sürdürüyor ve iyileşmeye çalışıyor.

Yaptığı paylaşımlarla daha iyiye gittiğini de merak eden hayranlarıyla paylaşıyor. Bu arada oyuncunun hastalığı ile ilgili yeni bir gelişmeyi ve yabancı bir dizide rol alacağı şeklindeki haberlerle ilgili detaylar gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ış tv100’deki haberine göre, Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı ile ilgili tedavisi devam ederken, aynı zamanda tahlil sonuçlarının İngiltere’ye gittiği, oradaki doktorların da koyduğu tanı üzerine tedavisine başlanarak özel bir beslenme programı yürütüldüğü ifade edilmekte.

Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül'ün hastalığı ve yeni projesi ile ilgili gerçek! 7

Atagül’ün sadece ev yemekleri yediği, avakado ve hindistan cevizi yağı gibi doğal gıdalar tükettiği aktarılmakta.

Bu arada bir süre önce oyuncunun yabancı bir sinema filminde oynayacağı gündeme gelmişti. Hatta Penelope Cruz’un da adının geçtiği bir filmde rol alacağı konuşulmuştu. Ayrıca Çağatay Ulusoy’un olduğu bir başka projede de adı geçmişti.

Ancak son bilgilere göre bu haberler gerçek değil! Sağlığı ile ilgilenen ve tedavisi devam eden oyuncunun kabul ettiği bir proje olmadığı bilgisi verilmekte.