Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Afra Saraçoğlu’na evlenme teklifi mi etti?

Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Afra Saraçoğlu’na evlenme teklifi mi etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İkisi de iddialı dizileri ile şimdilerde ekranlarda. Biri genç kızların sevgilisi Mert Yazıcıoğlu diğeri güzelliği kadar performansıyla da beğeni toplayan Afra Saraçoğlu. Uzun süredir birlikte olan televizyon ekranlarının iki başarılı ismi, özel hayatlarını göz önünde yaşamamayı tercih ediyorlar.

Zaman zaman sosyal medyada beraber paylaşımda bulunan ikiliden Mert Yazıcıoğlu’nun son paylaşımı çiftin hayranlarını hem heyecanlandırdı hem de meraklandırdı.

Afra Saraçoğlu’nun elini instagram hesabında paylaşarak, “She said no” notunu düşen Mert Yazıcıoğlu, hayranlarının aklına evlilik teklifini getirdi.

Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Afra Saraçoğlu'na evlenme teklifi mi etti? 7

Evlilik teklifi alındığında sosyal medyada eli yüzükle fotoğraf paylaşıp “She said yes” notuyla ilan edilmesinin bir gelenek haline gelmesinden dolayı Mert Yazıcıoğlu’nun paylaşımı takipçilerinin aklını karıştırdı.

Afra Saraçoğlu’nun parmağında yüzük olmaması ve Yazıcıoğlu’nun paylaşıma, “She said no” notunu düşmesine pek çok farklı yorum yapıldı.

Bazı hayranları, “Afra tırnak yaptırdı, Mert’e attı ‘Nasıl olmuş?’ diye Mert’de böyle bir espri yapmak istemiş ” şeklinde akıl yürütürken çiftin pek çok hayranı ise, “Nasıl no ya,  yes artık!” şeklindeki  yorumlarıyla ikiliden evlilik haberi beklediklerinin sinyallerini verdiler.

Yalı Çapkını isimli Star TV dizisinde ‘Seyran’ karakterinde Afra Saraçoğlu, sezonun en başarılı çıkışını yapan isim oldu. Dizinin çift haneli reytinglere ulaşmasında genç oyuncunun başarılı performansı büyük rol oynuyor.

Mert Yazıcıoğlu ise sevgilisi Afra Saraçoğlu’ndan haftalar sonra ekrana Darmaduman isimli diziyle ekranlara dönüş yaptı.  Fox TV’de yayınlanan Darmaduman’da ‘Kerem’ karakteriyle yer alan oyuncu, farklı bir ışık saçıyor.