Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin arka planında işler değişiyor! Ayrılıklar ardı ardına geliyor!

Arka Sokaklar dizisinin arka planında işler değişiyor! Ayrılıklar ardı ardına geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 16 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, ekranın en uzun soluklu projelerinin başında geliyor. Dizinin 17. sezonda da devam etmesi planlanmakta. Dizinin ilk bölümünden beri onlarca oyuncu, başrol gelip geçti Arka Sokaklar’dan. Bazı isimler ilk günden beri devam ederken, pek çok isim de bir ya da bir kaç sezonun ardından ayrılıyorlar.

Uzun yıllar dizide yer alan isimlerden bazılarının ayrılışı da izleyiciyi üzen gelişmeler olmakta. Ancak her sezon diziye taze kan getirmek, heyecanı yüksek tutmak için bazı karakterlerin gitmesi, yeni karakterlerin gelmesi de olağan. Geçtiğimiz yıl dizinin sevilen isimlerinden Yüsra Geyik’in ayrılışı üzmüştü. Yine Onur Bay da bu isimler arasındaydı. 15 yıl dizide yer alan ve adeta Arka Sokaklar ile özdeşleşen iki ismin gidişi, izleyici için de zor bir ayrılık oldu.

Arka Sokaklar dizisinin arka planında işler değişiyor! Ayrılıklar ardı ardına geliyor! 8

Yine uzun zamandır diziyle özdeşleşen isimlerden Merve Oflaz’ın da vedası ile izleyici buruk bir süreç yaşadı. Dizide görmeye alıştığı karakterlerin gidişi, Arka Sokaklar’ın müdavimlerini üzüyor ancak yenilik getirmek adına da bu değişimlerin yaşanması gerekiyor.

Yine bir başka ayrılık haberi daha geldi diziden. Bu kez 2019 yılında kadroya dahil olan Yiğitcan Ergin Arka Sokaklar’dan ayrılıyor! Cemal Şahin karakterine hayat veren Ergin, 2015 yılında Racon dizisi ile tanınmış ve ardından Deli Gönül dizisi, Kötü Çocuk filminde rol almıştı. Yiğitcan Ergin, asıl büyük çıkışını ise Arka Sokaklar dizisindeki Cemal karakteri ile yaptı.

Arka Sokaklar dizisinin arka planında işler değişiyor! Ayrılıklar ardı ardına geliyor! 9

Aslında Arka Sokaklar izleyicisinin dikkatini çeken etkin bir rolde yer alıyordu ancak ayrılma kararı verdi oyuncu. Kendi isteğiyle diziden ayrıldığı ortaya çıkan oyuncunun “Arka Sokaklar’dan affımı istedim. Ben de ayrıldım. İnşallah benim için hayırlı olur. Çok güzel 3 sezon geçirdik” sözleri de durumu ortaya koymakta.

Mesleki kariyerinde Arka Sokaklar dizisinin önemli bir imzası olan Yiğitcan Ergin, başka projelerle oyunculuğa devam etme kararı aldı. Gelen teklifleri değerlendiren oyuncu, senaryo okuduğunu ve yeni bir proje ile dönmek istediğinin, ancak doğru karar vermek için de beklediğinin altını çiziyor….